Прическа мама грабна сърцата на всички жени и ги накара да отрежат косите си (снимки)

Определено може да кажем, че това ще е тенденция на сезона, която подхожда на всичкидами, придава свеж и дори младежки вид

„Стил на мама“ е доста оригинално име. Появи се поради факта, че младите майки днес са склонни да изглеждат млади и стилни.

Въпреки това, с бебето на ръце, сложният стил и прическите, които отнемат време.

Жените днес не следват модната тенденция, те я прекрояват за себе си! Ето защо модерният стил, който е най-търсен сред всички социални слоеве, е естественост, и лека небрежност.

На първо място, това е дължина. Разбира се, много зависи от типа лице и направления, но, така или иначе, дължината трябва да е практична. Това са средни или къси вариации. Тази прическа е по-лесна за стил, бързо се измива, отнема по-малко продукти за грижа. В допълнение, късите кичури са по-лесни за придаване на естествена небрежност, и леки вълни.

Втората характеристика е обем. Образът на модерна жена трябва да бъде изразителен, а прическата е насочена към подчертаване на достойнствата. Недостатъците са по-лесни за скриване зад обема на нишките. В допълнение, е много женствено.

Подобен стил се прави най-добре за модерната прическа – боб. Универсалността му ви позволява да експериментирате с дължина, бретон, каскади, скъсани нишки, удължаване на лицето, асиметрия.

Ако е необходимо, бобът може да бъде направен много ефективно, за ежедневния образ е подходяща съвсем умишлената небрежност. Асиметрията и раздялата отстрани ще придадат специална оригиналност на такава прическа.

Ако искате да изненадате другите по нов начин и да се промените, не се колебайте да опитате опцията „мумия“. Добрият майстор със сигурност избира модел, който е идеален за вашето лице.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *