15-годишната дъщеря на Джулия Робъртс е ангелско копие на мама с руси коси! Вижте красавицата (Снимки):

Джулия Робъртс с право се смята за един от най-красивите актриси в Холивуд. Тя е много успешна както в работата, така и в личния си живот. От 2002 г. тя е омъжена за Денис Модер, с когото Робъртс има три деца – двама сина и дъщеря, Хейзъл

Джулия Робъртс

Невероятно, но Джулия вече е на 52 години. Гледайки я, обикновено е невъзможно да се познае нейната възраст.

Днес все по-рядко се снима във филми, предпочита да посвещава времето си на семейството и хобитата. Но изглежда, че Хейзъл скоро може да засенчи майка си.

Джулия Робъртс дъщеря

Блондинката вече е на 15 години и изненадва с ангелския си външен вид. С възрастта тя определено ще става още по-красива.

Джулия Робъртс дете

Момичето е родено през ноември 2004г. Дълго време Джулия не я показва пред обществото. Тя не иска бебето ѝ да бъде атакувано от журналисти и фенове. Въпреки че няколко пъти Хейзъл все пак попада на папарашки снимки. Хората забелязват, че тя расте истинска красавица – има руса коса, сини очи и красиви черти на лицето. Някои дори оприличават дъщерята на звездата с фея или приказна героиня.

Джулия Робъртс деца

Отначало Хайзел прилича повече на баща си, но постепенно се превръща в умалено копие на майка си. Тя има правилен нос с леко широки ноздри, високи вежди и огромни очи. Подобно на Джулия, само че с различен цвят на косата.

красиво момиче

Момичето има и една интересна черта – тя прилича на друга известна актриса – Скарлет Йохансон. И това въпреки факта, че между тях няма родство. Но ако сравните снимките, можете да видите общите черти, особено усмивките. Колкото по-голяма става Хейзъл, толкова повече прилики имат тя и Скарлет. Това е невероятен факт, който никой не може да обясни.

дъщерята на Джулия Робъртс и Скарлет

Какво прави момичето в момента? Джулия не се опитва да я тласне към звездния свят и да я популяризира. Напротив, тя смята, че дъщеря ѝ сама трябва да избере желаната професия. Засега Хейзъл ходи на училище, оценките й са много добри. Харесва отборни игри. Тя все още не е имала възможност да изпробва действително работата на модел или актриса, въпреки че вече е изиграла две малки роли.

Хейзъл на Джулия Робъртс

Хейзъл е малко вероятно да стане представител на „златната младеж“, която използва парите на родителите си и влиянието им с цел успех. Тя няма да се нуждае от такава помощ, защото има добри природни данни. Всички врати вероятно ще се отворят пред нея скоро и тя няма да се налага да полага много усилия. Дъщерята на Джулия Робъртс има страхотна генетика, запомнящ се и необичаен външен вид, който ще бъде ключът към нейния успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *